Дезинфекција и маски

 • ПАКОСАЛ – дезинфектант за раце
  0

  ПАКОСАЛ – дезинфектант за раце

  ПАКОСАЛ е лабораториско испитано средство за дезинфекција, кое во својот состав содржи бензалкониум хлорид, алкохол, концентрат од алое вера и...

 • Маски за повеќекратна употреба
  0

  Маски за повеќекратна употреба

  Маските се карактеризираат со повеќенаменска употреба и се изработени од висококвалитетен материјал, медицински сатен увезен од Австрија, соодветно стерилизиран...