Благодарност од ИПА до ПАКУНГ

Благодарност од ИПА до ПАКУНГ

Меѓународната Полициска Асоцијација – ИПА изрази искрена благодарност до компанијата ПАКУНГ за својата донација на маски за повеќекратна употреба, со следната објава на својот фејсбук профил:

“Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели ја користиме оваа прилика јавно да им се заблагодариме на нашите ИПА пријатели и членови кои ја поддржуваат оваа наша иницијатива а пред се на ИПА пријателот ПАКУНГ со целиот тим кој несебично обезбеди најголем дел од донацијата, потоа фирмите ЈУС ПРОМ, УНИЈА КЛУБ, ПЛАН ПЛУС и нашиот ИПА пријател Славица Марковска која самоиницијативно донираше 150 пара заштитни ракавици, компаниите ЕЛЕНА ЛУКА И ЕЛЕНА ЛУКА ХОМЕ, ИМПЕРИАЛ ЕУРОГРУП и ПОЛОТЕКС Берово.
Напоненуваме дека нашиот ИПА партнер компанијата ПАКУНГ и ИПА пријател Марјан донираа и 300 маски за повеќекратна употреба во Институтот за јавно здравје во Скопје и 300 маски за повеќекратна употреба во ДПИ.
Ве поздравуваме со нашиот поздрав.
Преку служба до пријателство.
Servo per Amikeco”

 

Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели ја користиме оваа прилика јавно да им се заблагодариме на нашите ИПА пријатели и…

Gepostet von Ipa Skopje am Donnerstag, 26. März 2020

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*