Општествено одговорна компанија

Општествено одговорна компанија

Центарот за јавно здравје – Скопје изрази голема благодарност до компанијата ПАКУНГ, со следната објава на својата вебстрана:

“Како општествено одговорна компанија, компанијата ПАКУНГ, имајќи ги во предвид развојот и сериозноста на ситуацијата со коронавирусот, заради заштита на здравјето на своите соработници – ЈЗУ Центар за јавно здравје-Скопје,  донираше за вработените на центарот, заштитни маски за повеќекратна употреба, кои што се перат и се пеглаат на 160 степени. Додека ние работиме и се грижиме за вашето здравје, вие седете дома!

http://www.cph.mk/mk/component/content/article/36-pocetna/427-pakung

 

 

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*