Новости

 • Благодарност од ИПА до ПАКУНГ

  April 2, 2020

  Меѓународната Полициска Асоцијација – ИПА изрази искрена благодарност до компанијата ПАКУНГ за својата донација на маски за повеќекратна употреба…

  Read more
  1
  PAKUNG
 • Општествено одговорна компанија

  March 28, 2020

  Центарот за јавно здравје – Скопје изрази голема благодарност до компанијата ПАКУНГ, со следната објава на својата вебстрана…

  Read more
  0
  PAKUNG
 • Добредојдовте!

  January 18, 2018

  Добредојдовте во печатница ПАКУНГ. За сите промоции и актуелни понуди, следете не на нашата страница за новости.

  Read more
  0
  PAKUNG