Контакт

Вашето име (неопходно)

Вашата е-мејл адреса (неопходно)

Наслов

Порака

Адреса

11 Октомври бб
1000, Скопје
Р. Македонија

 

Контакт

Електронска пошта: pakungmk@gmail.com
Телефон: +389 (0)2 3231 103
Мобилен: +389 (0)76 213 276