Дома

COVID-19

Поради новонастанатата ситуација со Корона вирусот, како општествено одговорна компанија, пренасочивме дел од своето производство во дополнителна изработка на стерилизирани маски за повеќекратна употреба и лабораториско испитано средство за дезинфекција на раце ПАКОСАЛ, одобрено за употреба од Центарот за јавно здравје – Скопје.

ПАКОСАЛ и маски за заштита

ПАКОСАЛ

ПАКОСАЛ е лабораториско испитано средство за дезинфекција, кое во својот состав содржи бензалкониум хлорид, алкохол, концентрат од алое вера и етерично масло. Дејство: бактерицид, туберкулоцид, вируцид и фунгицид.

Повеќе инфо

МАСКИ ЗА ЗАШТИТА

Маските за повеќенаменска употреба се изработени од висококвалитетен материјал, медицински сатен увезен од Австрија, соодветно стерилизиран на 460 целзиусови степени и дезинфицирани со 70 проценти алкохол. При процесот на изработка, маските се соодветно вакумирани и декларирани со етикета за производство.

Повеќе инфо

Дел од нашите производи

 • Благодарност од ИПА до ПАКУНГ

  April 2, 2020

  Меѓународната Полициска Асоцијација – ИПА изрази искрена благодарност до компанијата ПАКУНГ за својата донација на маски за повеќекратна употреба…

  Read more
  1
  PAKUNG
 • Општествено одговорна компанија

  March 28, 2020

  Центарот за јавно здравје – Скопје изрази голема благодарност до компанијата ПАКУНГ, со следната објава на својата вебстрана…

  Read more
  0
  PAKUNG
 • Добредојдовте!

  January 18, 2018

  Добредојдовте во печатница ПАКУНГ. За сите промоции и актуелни понуди, следете не на нашата страница за новости.

  Read more
  0
  PAKUNG

Услуги

 Брендирање:

 • Излози
 • Реклами
 • Возила
 • Маици
 • Капи
 • Чаши

 Дигитален печат:

 • Визит карти
 • Декларации
 • Постери
 • Банери
 • Пенкала, Запалки
 • Календари

 Офсет печат:

 • Флаери
 • Списанија, Каталози
 • Меморандуми, Испратници, Фактури
 • Книги

 

+389 (0)2 3231 103

Контактирајте не